Det börjar närma sig…

Snart är det bara en månad kvar till Trelleborg i Trim 2017 drar igång. Palmsprinten, en orienteringstävling i Gislövs Läge, är första loppet i årets evenemang och går av stapeln söndag 7 maj. En utmärkt tillfälle att prova på orientering. Ett av många spännande inslag i Trelleborg i Trim 2017.

Mer info om hur du anmäler dig hittar du på http://www.okkontinent.se

Du som var med förra året är med med i år också? Var med från början och samla poäng för att få fler chanser att vinna något från det fina prisbordet. Precis som tidigare är det 3 lopp måste man klara för att vara med i utlottningen som sker i januari 2018.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s