Kalaset slut för denna gången

Andra deltävlingen av årets tävling är avklarat. Albäcksskogens nya fina 5 km- slinga bjöd på en fin sommarkväll. Den kommer säkert inspirera många till fler avkopplande joggingrundor i sommar. Tack Sweden Runners för ett fint arrangemang.

Härnäst väntar Nils Holgersson Loppet lördagen den  2 juni, en härlig löparrunda bland rapsfälten på sydkusten, pittoreska småbyar och havsutsikt. Du väljer mellan 5 och 10 km som startar samtidigt kl.11:00. Anmälan sker samma dag på plats.

Mer info om loppet hittar du här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s