Loppen

Bildcollage_20182

Palmsprinten 2018 Söndag 6 maj
En orienteringstävling med start och mål vid Östervångsvallen/Söderslättshallen i Trelleborg, där du som motionär har möjlighet att prova på orientering. För Trelleborg i Trim finns Trelleborgsklassen, en orienteringsbana på ca 4 km där du själv väljer starttid mellan 10.45-12.30. Orientering i park och villabebyggelse där du efter målgång har tillgång till dusch och en välförsedd servering. Barnpassning och mini-knat för de minsta finns också! Startavgift 120:-
Anmäl dig via palmsprinten2017@hotmail.com
Arrangör OK Kontinent
Mer info hittar du här

Löparkalaset 5 eller 10 km Fredag 11 maj
Löparkalaset pågår mellan 10 och 12 maj i Trelleborg.  5 KM och 10 KM ingår i Trelleborg i Trim och ett lopp för dig och kompisen, familjen, gammal som ung eller för löparen som springer flera dagar i veckan. Banan kommer gå på den nya fina 5 KM slingan (två varv på 10 KM) i Albäck och du kan springa, jogga eller gå banans 5 KM denna vårkväll!
Arrangör Sweden Runners
Mer info om loppet hittar du här

Nils Holgersson Loppet Lördag 2 juni
Vill du uppleva en härlig löparrunda bland rapsfälten på sydkusten, pittoreska småbyar och havsutsikt? Då ska du delta i Nils Holgersson Loppet. 5 och 10 km startar samtidigt kl.11:00. Vi delar ut fina priser till de 3 bästa tjejerna och killarna i båda loppen. Det är egen tidtagning. Vi tar tiden på de 12 bästa löparna i 5 och 10 km loppen. Anmälan sker samma dag på plats. Startavgift: 100:-.
Arrangör Östra Torp Alliansförening
Mer info om loppet hittar du här…

Trelleborgsloppet Lördag 25 augusti
Ingen Palmfestival utan Trelleborgsloppet. Spring eller gå valfri distans rakt in i festivalmyllret. Start på Östervångsstadion. Målgång i Stadsparken.
Arrangör IFK Trelleborg Friidrottsklubb
Anmälan och info

Port of Trelleborg Swimrun Lördag 1 september
Info om plats, distans och bansträckning
http://portoftrelleborgswimrun.se/tavling.html
Arrangör Team Trelleborg Triathlon
Anmälan och info

Trim I Sim Lördag 22december kl 09.00
Mer info kommer
Arrangör Trelleborg Sim
Trelleborg Sims hemsida

Sylvesterloppet Söndag 31 december
Sylvesterloppet arrangeras – förstås! – på morgonen på årets allra sista dag med start ute i Albäck 10.35 och med målgång vid Dalköpingeån 7 km österut. Sträcka 6915 m på asfalt och stensatta gator. Anmälan och betalning på plats från 09.30 eller på Intersport på Valengallerian under mellandagarna. Startavgift 100:-
Arrangör IFK Trelleborg Friidrottsklubb
Läs mer om loppet