Loppen

Bildcollage_20173

Palmsprinten 2017 Söndag 7 maj
En orienteringstävling med start och mål vid Serresjöskolan i Gislövs läge, där du som motionär har möjlighet att prova på orientering. För Trelleborg i Trim finns Trelleborgsklassen, en orienteringsbana på ca 4 km där du själv väljer starttid mellan 9.45-11.30. Orientering i park och villabebyggelse där du efter målgång har tillgång till dusch och en välförsedd servering. Vi erbjuder även barnpassning och mini-knat för de minsta! Startavgift 120:-
Anmäl dig via palmsprinten2017@hotmail.com
Arrangör OK Kontinent
Mer info hittar du här

Nils Holgersson Loppet Lördag 3 juni
Vill du uppleva en härlig löparrunda bland rapsfälten på sydkusten, pittoreska småbyar och havsutsikt? Då ska du delta i Nils Holgersson Loppet. 5 och 10 km startar samtidigt kl.11:00. Vi delar ut fina priser till de 3 bästa tjejerna och killarna i båda loppen. Det är egen tidtagning. Vi tar tiden på de 12 bästa löparna i 5 och 10 km loppen. Anmälan sker samma dag på plats. Startavgift: 100:-.
Arrangör Östra Torp Alliansförening
Titta på kartor och läs mer om loppet

Trelleborg Triathlon Tisdag 6 juni
Nationaldagsfirandet i Trelleborg startar traditionellt på Dalabadet med Trelleborg Triathlon. Simning, cykling och löpning i en följd. Distans 400 m simning, 18 km cykling, 4,2 km löpning. Trelleborg Triathlon firar i år 5 årsjubileum.
Anmäl dig här
Arrangör Trelleborg Triathlon
Mer info om loppet hittar du här

Backyard Ultra Sydkusten 2017 Lördag 8 juli 
Backyard Ultra är inte som ett vanligt ultramarathon som man springer på en viss tid eller att det är ett visst avstånd som du ska springa. Ett Backyard Ultra går på en slinga som är uppmätt till 6706 meter. Starten av loppet sker vid Albäcksvallen kl 10:00 sedan sker det en ny start igen varje timme. Som deltagare handlar det om att ta sig runt banan på en timme för att kunna få starta på varv två osv. Löpare som misslyckas med att ta sig runt slingan på en timme kommer att avsluta tävlingen vid senast avklarat varv. För att komma med på resultatlistan måste man klara av ett varv. Löpare som fortsätter springa vid varje ny start är delad etta och som vinnare står den sista löparen som slutför ett varv inom en timme.
Arrangör Sweden Runners
Mer info om loppet hittar du här

Trelleborgsloppet Lördag 26 augusti
Ingen Palmfestival utan Trelleborgsloppet. Spring eller gå valfri distans rakt in i festivalmyllret. Start på Östervångsstadion. Målgång i Stadsparken.
Arrangör IFK Trelleborg Friidrottsklubb
Anmälan och info

Trim I Sim Lördag 14 oktober
2 olika sträckor m.a.p. åldersklass,800 m respektive 400 m
800 m ålder 0 – 54 år, (Klassen ”Navy SEAL”)
400 m ålder 55 år och upp, (Klassen Veteran)
Är man 55 + så måste man inte simma 400 m utan får deltaga på 800 m sträckan. Men om man har anmält sig på 800 m och är Veteran, så måste man fullfölja sträckan.
Simsätt: fritt (bröst, fjäril, rygg eller crawl)
Arrangör Trelleborg Sim
Trelleborg Sims hemsida

Sylvesterloppet Söndag 31 december
Sylvesterloppet arrangeras – förstås! – på morgonen på årets allra sista dag med start ute i Albäck 10.35 och med målgång vid Dalköpingeån 7 km österut. Sträcka 6915 m på asfalt och stensatta gator. Anmälan och betalning på plats från 09.30 eller på Intersport på Valengallerian under mellandagarna. Startavgift 100:-
Arrangör IFK Trelleborg Friidrottsklubb
Läs mer om loppet